Facebook Twitter

Innovatus specialiseert zich in het ontwikkelen van uw website of webapplicatie. Wij kunnen u echter nog meer diensten aanbieden zoals het ontwikkelen van mobiele websites, het opmaken en versturen van uw nieuwsbrieven, het hosten van uw websites, het onderhouden van uw online advertentie campagnes of het beheer van uw project. Scroll door om meer te ontdekken!


vlak

Webontwikkeling

Een website is méér dan een digitale brochure. Een goede website informeert, intrigeert, is functioneel en vormt daarmee een belangrijk verkoopkanaal voor uw onderneming.

Webontwikkeling is ons speerpunt. We begeleiden het hele project van A tot Z.

Onze specialiteit is het ontwikkelen van toegankelijke, gebruiksvriendelijke websites die goed scoren in de zoekmachines en conversie opleveren. U kunt bij ons terecht met al uw huidige of aanstaande projecten.


vlak

CMS integratie

Het aanpassen van de inhoud van uw website mag niet moeilijk zijn. U wilt tenslotte snel en eenvoudig alles zelf kunnen beheren.

Wij hebben een uitstekend basissysteem klaar liggen dat aan al deze eisen voldoet. Het is bovendien uitermate veilig en werkt met bestaande modules die hun kwaliteit ruim bewezen hebben, als Google Analytics en gebruikersbeheer.

Deze basis vormt het uitgangspunt voor tal van toepassingen, van nieuwsmodules tot webwinkels. Zo stellen wij uw persoonlijke systeem op maat samen.


vlak

Webdesign

De visuele uitstraling van uw bedrijf is een belangrijk punt voor internetbezoekers. De juiste vormgeving is een doorslaggevende factor: ze zorgt dat uw bedrijf professioneel overkomt, dat het betrouwbaarheid uitstraalt en zorgt ervoor dat potentiële klanten nieuwsgierig worden.

U kunt bij ons terecht voor uw logo, uw huisstijl en uw complete webdesign. Wij onderhouden een goede en transparante samenwerking met onze partners, waardoor we een optimaal en passend resultaat behalen.


vlak

Mobiele websites

Vandaag de dag wordt er steeds meer opgezocht via smartphones. De meeste websites zijn hier nog niet op voorbereid maar wij kunnen u hier zeker bij helpen!

Het is belangrijk dat uw website ook op de kleinere schermpjes overzichtelijk en leesbaar blijft. Meestal komt een bezoeker louter alleen om contactgegevens zoeken.

Wij adviseren u bij deze nieuwe wending en maken indien nodig ook een mobiele versie van uw website.


vlak

Consultancy

Een persoonlijk, vakkundig advies is een belangrijk uitgangspunt voor verdere ontwikkelingen. U weet dat het beter of anders kan, maar u weet niet precies hoe dit gerealiseerd moet worden of hebt daar geen tijd voor. Wij wel.

We maken een vakkundige analyse en geven passend advies. Bij bestaande websites zien wij snel wat er beter kan. Bij nieuwe projecten zetten we uw mogelijkheden helder uiteen.

Wij gaan met u in gesprek en vertalen vervolgens uw wensen en doelen naar efficiënte oplossingen.Om het u gemakkelijk te maken, werken wij ook op locatie.


vlak

SEO & SEA

Onderzoek wijst uit dat ruim 90 procent van de internetbezoekers gebruik maakt van zoekmachines. De meeste daarvan kijken niet verder dan de eerste pagina’s.

Wilt u zoveel mogelijk potentiële klanten op uw website krijgen, dan is het dus belangrijk dat alle pagina's van uw website via de zoekmachines gevonden wordt.

Zoekmachine-optimalisatie (SEO) en zoekmachine-marketing (SEA) zijn zeer effectieve middelen om te zorgen dat u hoog in de zoekresultaten terechtkomt. We bouwen al onze nieuwe websites meteen met het oog op zoekmachine-optimalisatie!

Wij kunnen voor u adverteren en uw website optimaliseren. Neem gerust contact met ons op, dan leggen wij graag uit wat we voor u kunnen betekenen.


vlak

Email-marketing

Reclame maken via email en het verzamelen van emailadressen moet correct gebeuren. Er zijn allerlei wetten en voorschriften verbonden aan het versturen van nieuwsbrieven en deze moeten nageleefd worden. Wij zijn en houden u op de hoogte van deze ontwikkelingen.

De opmaak van uw nieuwsbrief bepaalt de overdracht van uw boodschap. We hebben enkele templates klaarliggen die hun nut en sterkte reeds bewezen hebben. Deze worden op maat aangepast zodat u op een mooie en correcte manier uw klanten kan bereiken.


vlak

Webhosting

Wilt u zich op internet presenteren, dan heeft u daar de ruimte voor nodig. Het is belangrijk dat uw hosting aansluit bij uw project en specifieke doelstellingen.

Wij verzorgen deze hosting voor u in alle denkbare soorten en maten: virtual hosting, colocation en dedicated servers. Wij kunnen u uitstekend adviseren over wat voor u de beste oplossing is en verzorgen het hele traject tegen een gunstige prijs.

top